Image Alt
  /  O nama

O NAMA

Pčelarsko domaćinstvo Mijailović tradicionalno nudi visoko-kvalitetne pčelinje proizvode koji potiču iz netaknute prirode Homoljskih planina. Naši proizvodi uneće u Vaše domove svežinu rosnih planinskih jutara, opojne mirise gorskog bilja, dah čistih homoljskih vetrova, bistrinu izvorskih voda. Proizvodi Pčelarskog domaćinstva Mijailović daće Vam zdravlje i snagu, koje nosi u sebi još samo nedirnuta i nezagađena priroda.

Provereno iskustvo, sticano generacijama, uvek povezivano sa novim naučnim saznanjima, doprinosi izuzetnom kvalitetu naših pčelinjih proizvoda, što potvrđuju i brojna priznanja dobijena na mnogim međunarodnim sajmovima.

NEKADA ...
SADA ...

Pčelarsko domaćinstvo Mijailović posluje i kao privredno društvo, pod nazivom: Preduzeće za proizvodnju, preradu i pakovanje pčelinjih proizvoda „MED-HONEY“ d.o.o. Poseduje sertifikovan HACCP sistem i izvoznički broj, čime je MED-HONEY d.o.o. obezbedilo proizvodnju bezbednih, zdravstveno-ispravnih proizvoda i ispunila neophodan preduslov za izvoz u zemlje Evropske zajednice.

Stalnim proširivanjem proizvodnih kapaciteta, iz godine u godinu, trudićemo se da nastavimo tradiciju prenoseći je na buduća pokoljenja. Vaše poverenje, ukazano našem pčelarskom domaćinstvu, opravdaćemo tako što ćemo i dalje – u saradnji sa pčelama, proizvoditi i pakovati kvalitetne pčelinje proizvode, za Vaše zdravlje i zdravlje Vaših najmilijih.

SR Pčelarsko domaćinstvo Mijailović